Empower your life: Inside out & Outside in

Herken je dit?

  • Je denkt dat je een leuk idee hebt, maar twijfelt om het te delen tijdens de meeting. Tot even later een collega met net hetzelfde idee op de proppen komt en… iedereen het briljant vindt.
  • Je durft niet te solliciteren voor die directiefunctie, want je weet nog niet genoeg en denkt dat je eerst nog die en die opleiding moet volgen… Even later wordt je flamboyante collega gepromoveerd. Ze heeft nét dezelfde kwalificaties als jij.
  • Maar ook: op de dag van die belangrijke vergadering, durf je die mooie rode jurk niet aan voor het werk. Je blijft liever onder de radar. Wat zouden ze wel denken? Nochtans: de vorige keer dat je je jurk aantrok, viel het je op dat je extra zichtbaar was. Dat je gehoord werd. En dat voelde toch wel goed.

Is deze interne strijd je niet onbekend? Vind je het moeilijk om voluit in je kracht te staan en jezelf helemaal zichtbaar te maken? En is het eindelijk tijd geworden om daar iets aan te veranderen?

Dan nodigen wij je graag uit voor ‘Empower your life: inside out & outside in’, een unieke, interactieve workshop waarin wij je helpen om helemaal en authentiek jezelf te zijn. Om te durven stralen. In je professionele leven én in je kledingkeuze. Om vol zelfvertrouwen te zijn wie je bent, met al je talenten en je eigen persoonlijkheid. En je niet te laten leiden door de meningen van anderen.

Het mooiste wat je kan worden, is jezelf.

Waar en wanneer?

Vrijdag 12 mei 2023 van 13u30 tot 18u. Graag inschrijven tegen uiterlijk 8 mei 2023.

(Plaatsen zijn beperkt tot 15 personen)

De workshop gaat door in het inspirerende Sapphire House Antwerp(Lange Nieuwstraat 20-24, 2000 Antwerpen).

Programma?

Inside out:   
Sophie Grison inspireert je graag om je innerlijke criticus te temmen, je podiumplaats te claimen en om te durven gaan voor wat je écht wil in je leven.

Outside in:   
Francine Heirbaut van Mod’arte laat je zien hoe je door de juiste styling je eerste sterke indruk blijvend maakt. Hoe je je identiteit kracht bijzet dankzij je kledij. En hoe je kan stralen – precies door te zijn wie je bent.

Vanaf 17u sluiten we af met bubbels en babbels.

Deelnameprijs?

De deelnameprijs bedraagt 150 Euro excl. btw.

Inschrijven

Schrijf in voor de workshop van 12 mei (uiterlijk tegen 8 mei). Plaatsen zijn beperkt tot 15 personen.

Mocht je problemen ondervinden om via het formulier hieronder in te schrijven, klik dan ajb op de knop om je inschrijving te voltooien op de Eventbrite website.

Indien je de dag zelf niet aanwezig kan zijn, kan je je laten vervangen door een andere persoon. Je deelname wordt niet terugbetaald.