Lipstick & Roots

… een workshop dat je echt niet mag missen!

Tijdens deze workshop exploreren we hoe jouw houding, gedrag en uitstraling als vrouw beïnvloed is door je ‘roots’. We onderzoeken hoe deze invloeden ons kunnen beperken in het dagelijks leven en hoe we die kunnen overwinnen om ons volledige potentieel te ontwikkelen.

Deze workshop biedt je praktische hulpmiddelen en inzichten om je te helpen in jouw kracht te komen en te stralen als de sterke, zelfverzekerde vrouw die jij bent.

Veerle en Francine bieden in hun workshop een boeiende, unieke mix van zelfreflectie en -exploratie, mode, stijl en kleur, persoonlijkheid en impact maken als zelfbewuste, krachtige vrouwen.

Wees gerust, je hoeft je ziel niet bloot te leggen, verwacht je aan een inspirerende, praktisch gerichte en vooral fijne namiddag onder gelijkgestemde vrouwen.

september 2023
UUR TOT
UUR

Sapphire House Antwerp
Lange Nieuwstraat 20 – 24, 2000 Antwerpen

150 € excl. btw, drinks en meer inbegrepen
Je bent pas ingeschreven na betaling van de deelnamekost

Over de locatie

Sapphire House Antwerp, een 5-sterren boetiekhotel, valt op door zijn ligging, architectonisch karakater, unieke geschiedenis en is gevestigd in een 16e-eeuws gebouw dat de geschiedenis van de Gouden Eeuw van Antwerpen ademt.Het Sapphire House Antwerp (Lange Nieuwstraat 20-24, 2000 Antwerpen) is verbonden met de iconische Handelsbeurs, ’s werelds eerste effectenbeurs uit de 16e eeuw.

Inschrijven?

Inschrijven kan je door een e-mail te sturen naar
 
veerle@familydynamics.be of francine.heirbaut@modarte.be

Je bent pas ingeschreven na betaling van de deelnamekost.
Een factuur wordt gemaild.

Sprekers

Francine Heirbaut

Francine Heirbaut was decennialang actief in de HR-wereld binnen outplacement, leiderschapsontwikkeling en veranderingstrajecten in ondernemingen. Ze volgde een opleiding bedrijfsmanagement, stedelijk conservatorium zang, kleur- en stijladvies, en is tevens NLP Practitioner. Francine heeft, als lyrisch-dramatische sopraan, steeds het creatieve en het artistieke gecombineerd met het bedrijfsleven.

Veerle Wullaert

Veerle Wullaert is erkend gezins- en relatietherapeut en werkt al 30 jaar met gezinnen en koppels. Zij volgde meerdere bijkomende opleidingen w.o. vrouwenstudies, systemische familie- en organisatieopstellingen, Kernkwadrantenmodel van Ofman, rouwtherapie, supervisie en coaching. Zij nam deel aan internationale workshops, congressen en masterclasses van o.a. Esther Perel, Jaakko Seikkula, Sue Johnson, John Shotter en Peter Rober. 

Nieuwsgierig naar meer activiteiten?