Referenties

Hoe ervaren deelnemers Mod’arte?

“The moments of self-reflection, working, learning and laughing ended in a real teambuilding with a lot of styling tips and tricks very useful for the long term! It was an amazing afternoon…. Congratulations Francine with Style your first impression!”

— Chantal Van Sande, Director Private Banking Centre Antwerp – BNP Paribas Fortis N.V.

/10
Algemene tevredenheidsscore*

Nieuwsgierig naar meer referenties?


 • “Me zichtbaar maken: ik vind het niet evident. Maar nadat ik mijn innerlijke proces doorgemaakt had, wist ik dat naar buiten komen de volgende stap was. Daarom besloot ik de hulp in te schakelen van styliste Francine Heirbaut. Zij hielp me om de sterkste versie van mezelf te tonen. En wat ik zo apprecieerde aan haar aanpak: ze nam uitgebreid de tijd – bij een lekkere kop koffie – voor een diepgaand gesprek over mijn talenten en hoe ik mezelf in de wereld wilde zetten. Zo zorgde ze er uiteindelijk voor dat mijn uiterlijke verschijning matcht met wie ik vanbinnen ben. Ze ging uit van mijn sterke punten, en heeft die benadrukt. Ik mocht mezelf zijn, en voelde me schitteren. En dat was ik ook doe tijdens een coaching: vertrekken vanuit de positieve psychologie, en connect from the inside out. Wil je meer weten over mijn aanpak? Hier ontdek je er alles over.
— Sophie Grison, Leadership Coach – Career Coach – Bemiddelaar in arbeidsconflicten – InnerRevolution

 • “Deze onvergetelijke dame helpt jou vanaf nu om een onvergetelijke eerste indruk te maken. En wat zo cool is aan Francine, is dat ze bereid is om alle echt alle!,  wie haar kent, weet wat ik bedoel, platgetreden stylingpaden te verlaten. Geen flets genurk over bruine mascara, bleke tonen, verbod op rood haar ‘moetjes’ en ‘mag nietjes’ en andere nonsens. Zodat jij authentiek in de wereld kan staan en toch de indruk maakt die je wil maken (en geen andere). Way to go Francine.”
— Els Deboutte, Vennoot, Coach & Trainer – Make Me Fly.

 • “Ik had dit veel eerder al moeten doen. Francine is een zeer gedreven en inspirerende fashionistartist, een professionele styling – en personal coach die praktisch haalbaar en meteen toepasbaar advies geeft. Een aanrader.”
— Jasmine Vranckx, Manager Fuel Cards – VAB

 • “Francine is een doortastende en attente vrouw, die zich laat leiden door wie jij bent. Ze dringt je niets op, maar zoekt manieren om jou eigenheid tot haar recht te laten komen. Een aanrader!”
— Inge De Boeck, Erkend sociaal en familiaal bemiddelaar, initiatiefnemer en medeoprichter van ConnFinity vzw

 • “Een styling sessie met Francine is niet gewoon een sessie. Het is een persoonlijke doorgronding van jouw innerlijke ‘ik’ vertaalt in styling. Een absolute aanrader!”
— Karina Urbina, More than just sales – Professionele training en coaching

 • “De styling sessie bij Francine was een super ervaring. Het was schitterend hoe zij mijn garderobe lifte naar een ander  niveau door nieuwe combinaties te maken en er andere basis elementen aan toe te voegen.  Het is niet zo  maar  kleurenadvies maar een  coaching on styling met de boodschap ik mag er staan.   Die dag was echt een  persoonlijke verrijking voor mij. Bovendien genoot ik van de warme   persoonlijkheid van Francine en haar  passie omtrent styling.”
—Katrien Vanhonacker, Sr. Business Development Manager, co-entrepreneur, I Life Science, MedTech I Startups I Commercialization strategy – BioConAct

 • “Francine is een doortastende en attente vrouw, die zich laat leiden door wie jij bent. Ze dringt je niets op, maar zoekt manieren om jou eigenheid tot haar recht te laten komen. Een aanrader!”
— Inge De Boeck, Erkend sociaal en familiaal bemiddelaar, initiatiefnemer en medeoprichter van ConnFinity vzw

 • “Vintage en toch brand new. Duurzame mode is bijna een evidentie geworden. Onze outfit moet mooi zijn, maar zonder negatieve impact op het milieu. Met de input van Francine krijgt een creatie van vroeger een nieuw leven. Je kledij is vintage en brand new tegelijkertijd. Haar creaties zijn niet onderhevig aan trends, maar onderstrepen in de eerste plaatse wie je bent. Ik ben helemaal klaar om mijn outfit mijn b(r)oodschap over te brengen.”
—Lutgart Lyen, BroodNodig bakkerij Van Eeckhout

 • “Een ervaring die een tweede jeugd in mij naar boven bracht”
—Mien Rotthier – Coördinator Revenue Integrity

 • “Een ervaring die een tw”Following a personalized session with Francine is discovering a better version of myself, giving me more self-confidence for the challenges ahead !”eede jeugd in mij naar boven bracht”
—Patricia Swinnens, HQ Executive Assistant & Corporate Event Organiser at Easyfairs

 • “Francine, bedankt om mij te inspireren en motiveren. Dankzij ons gesprek kreeg mijn zelfvertrouwen een boost en heb ik terug een duidelijk doel voor ogen.  Ik heb genoten van de aangename sessie en heb heel wat kennis vergaard om mijn eigen stijl te finaliseren.”
—Silke De Ridder, Bachelor in de Beeldende Kunsten Fotografie

 • “Francine heeft het talent je met warme professionaliteit doorheen een personal styling te loodsen. Een personal styling is me als een innerlijke reis waarbij ook je schaduwzijde belicht wordt en je met een vernieuwde schittering en ervaring van je-zelf de wereld nadien tegemoet treedt. Een proces waarin de ander als een vertrouwenspersoon optreedt.
  Verder en ruimer dan een kleurenkaart of passende outfits, brengt Francine een integratie van haar passie voor mode, creativiteit en liefde voor de schittering van mensen ten berde. Een heus proces: van vragenlijst, beeldvorming van de persoon tot preshopping. Francine’s jarenlange ervaring om mensen te matchen met de juiste plek, komt valt hier als een kwartje op zijn plek.
  Een beleving. Een kans om te genieten van zoveel rijkdom, kunde, kwaliteit en menselijkheid. Een boost voor je persoonlijke creativiteit.
  Ik raad Mod’Arte van harte aan aan iedereen die zijn identiteit van een sprankelende vorm wenst te voorzien.””
—Veerle Ponet, Trainer Bewustzijnsgroei | Self Improvement Coach | Tikkeltje Anders Therapeut
helpt jou en je onderneming groeien naar meer ruimte in relaties