top of page

vr 13 sep

|

Antwerpen

Workshop Lipstick & Roots

De workshop - wegens succes van de vorige edities nu een hele dag! - wordt gegeven door Veerle Wullaert en Francine Heirbaut, twee dames gespecialiseerd in vrouwelijk empowerment. Je krijgt de gelegenheid om te leren van hun expertise en om je ervaringen te delen met andere vrouwen die overtuigingen

Workshop Lipstick & Roots
Workshop Lipstick & Roots

Tijd en locatie

13 sep 2024, 09:00 – 17:00

Antwerpen, Allewaertstraat 2, 2000 Antwerpen, België

Over het evenement

Ben jij een vrouw die (nog meer) wilt stralen als de sterke, zelfverzekerde vrouw die je bent? 💪 💄

Dan is deze workshop iets voor jou. Je krijgt praktische hulpmiddelen en inzichten om je te helpen je persoonlijkheid van binnenuit te verbinden met een krachtige, authentieke uitstraling. Zowel op je werk als bij je vrienden en familie.

We exploreren o.a. hoe onze houding, gedrag en uitstraling beïnvloed is door onze ‘roots’. We onderzoeken hoe die invloeden ons in het dagelijks leven zowel kunnen afremmen als stimuleren en hoe we door die inzichten ons volledige potentieel kunnen ontwikkelen.

Wat mag je verwachten: een boeiende, unieke mix van zelfreflectie en -exploratie, over mode, stijl en kleur, persoonlijkheid en impact maken, een inspirerende, praktisch gerichte en vooral fijne dag onder gelijkgestemde vrouwen.

De workshop - wegens succes van de vorige edities nu een hele dag! - wordt gegeven door Veerle Wullaert en Francine Heirbaut, twee dames gespecialiseerd in vrouwelijk empowerment. Je krijgt de gelegenheid om te leren van hun expertise en om je ervaringen te delen met andere vrouwen die overtuigingen en patronen willen herkennen en omzetten in positieve kracht.

📅  Vrijdag 13 september, ontvangst 9h, start 9h30 tot 17h

📍  Mod’arte Studio, Allewaertstraat 2, 2000 Antwerpen

€  Investering: 247 € excl. btw, food & drinks inbegrepen

Inschrijven kan je door een e-mail te sturen naar veerle@familydynamics.be of francine.heirbaut@modarte.be

https://veerlewullaert.com/project/les-femmeuses/

Deel dit evenement

bottom of page